Премести мечтите си!

Хамали Варна

гр.Варна 9000
+359 877 328 086
Hamaly@abv.bg

Хамали Варна Хамали Варна

Международни премествания

 

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка.

В богатия пакет професионални услуги, които фирмата ви предлага, вече влиза и международното преместване на дома и офиса.

Служителите ни са с много богат опит в пренасянето както на домове, така и на офиси и бизнес сгради. Това е гаранция за качество при пренасяне и на международно ниво.

Фирмата съдейства на клиентите си, на които се налага да направят голямата крачка към преместването от една държава в друга. Изпълнена с много предизвикателства, тази задача е по-лесна, когато се обърнете към професионалисти с дългогодишен опит. Ние ще Ви насочим към всички детайли по пренасянето – от самото преместване на мебели, покъщнина, ценни вещи и оборудване до необходимостта за изваждането на документи за някои от вещите.

 

Кога се нуждаете от нашето професионално международно преместване:

■ Когато решите да преместите своето имущество в страна от ЕС

■ Когато искате собствеността Ви да пристигне навреме и с гаранция за качество

■ Когато не искате сами да пресмятате обеми и да се притеснявате за опаковането

С нас можете да преместите своето имущество или стоки от и доГермания, Франция, Холандия, Австрия, Италия, Испания, Румъния, Гърция или до всяка друга точка на Европейския съюз с доказания професионализъм на нашите служители.

Наш служител ще Ви посети в удобно за Вас време и ще изготви списъка на имуществото и на място ще отговори на въпросите Ви, като ще Ви насочи към особеностите на този вид преместване. Специалистът ще определи точния размер и обем на Вашия багаж и ще се погрижи той да бъде опакован по всички изисквания. Той също така ще определи цената в зависимост от обема и дестинацията, до която планирате да преместите Вашето имущество.

Ние ще пренесем качествено и професионално вашия дом или офис където и да е в Европейския съюз.