Премести мечтите си!

Хамали Варна

гр.Варна 9000
+359 877 328 086
Hamaly@abv.bg

Хамали Варна Хамали Варна

Преместване на дома

 

Ние  ще Ви помогнем да пренесете своите спомени към мечтаното настояще. С нашето професионално и качествено преместване ще Ви помогнем да изградите дом, в който да откриете уюта, спокойствието и сигурността.

Нашите служители  ще направят така, че да преместите своя дом без притеснения, без съмнения относно качеството и сигурността при самата дейност. С ясно определени срокове, пълна коректност и съдействие ние ще бъдем Вашата опора в сложния процес по преместването.

Ние  предлагаме безплатен оглед в удобно за Вас време!

Когато наближи моментът да се пренесете, обадете ни се, за да получите най-добрите съвети. Ние ще направим безплатен и напълно сигурен оглед на дома Ви в удобно за Вас време, за да Ви насочим и предупредим за всички детайли. Богатият опит на всеки от служителите ни е гаранция за това, че ще Ви бъдем верен и коректен партньор в преместването на дома Ви – от големите мебели, през чупливите, но ценни вещи до специфичните детайли като детско обзавеждане и предметите, свързани с домашните Ви любимци.

Качеството на преместването и отношението към клиента са най-голямата ни мисия. Затова с опита и коректността си ще посрещнем Вашите въпроси и притеснения около целия процес.

Ние изискваме от нашите работници прилежно попълнен приемо-предавателен протокол с вписани евентуални забележки, за да проследим качественото изпълнение на поръчките.

За Ваше улеснение ви предлагаме и кашони, които ще са от голяма полза при преместването на дома Ви.