Премести мечтите си!

Хамали Варна

гр.Варна 9000
+359 877 328 086
Hamaly@abv.bg

Хамали Варна Хамали Варна

Съвети

 

Съвети при преместване на дома и офиса

На пръв поглед преместването на дома или офиса изглежда лесно, но е възможо да се сблъскате с много и различни „препятствия”.

Какво трябва да се направи, за да се пренесете най-безболезнено?

  • Направете пълен списък на пренасяното имущетво, за да получите конкретна цена . Препоръчваме безплатна консултация и оглед на място.
  • Изисквайте гаранции за коректност на обявената цена. Ние ви предлагаме оферта за изпълнение на поръчката и договорни отношения.
  • Изисквайте гаранции за качеството на услугата: т.е. най-важното за едно пренасяне е имуществото да се транспортира без щети. Това може да се постигне само ако багажът се опакова добре и се укрепи внимателно при траспортиране. Ние предлагаме всякакъв вид опаковъчни материали и възстановяваме евентуални щети, за които е установено, че са възникнали в процеса на пренасяне.

Планиране и организация на изпълнението:

Първата стъпка е да се определи точен ден и час. Желателно е при по-мащабни операции това да стане 3-4 дни преди пренасянето. Втората стъпка, която е и най-важната, е да се изработи етапен план на пренасянето. От дългогодишния ни опит в сферата знаем, че един от най-често срещаните проблеми, е липсата на организация и планиране. Затова (особено при по-големите пренасяния) е необходимо да се изготви подробна схема на преместването, която е съобразена с вашето време и очаквания.

  • За всяка поръчка има назначен човек, който е запознат цялостно с детайлите и отговаря за правилното й изпълнение.
  • След приключване на работата, моля изисквайте от отговорника на обекта да състави приемно-предавателен протокол, който е индикация за извършената услуга (в графа „забележки” се отбелязва за възникнали проблеми през работния процес).

Няколко практически съвета:

  • По възможност намерете най-удобното място за паркиране на камиона до Вашия дом или офис. Съобразете се с това, че са необходими две парко-места.
  • Осигурете достъп до Вашето жилище или офис:

Ако по стълбищата или площадките има препятсвия , т.е. струпани предмети или заключени врати, моля да ни предупредите.

  • Ако Вие опаковате багажа, го етикирайте добре и предупредете, ако има чупливи предмети.
  • Необходимо е преди да започне изпълнението, да определите вещите, които желаете да пренесем първо.
  • Ние знаем, че най-добрата реклама е добре свършената работа. Затова за нас е много важна комуникацията и обратната връзка с клиента. На e-mail:   Hamaly@abv.bg  може да пишете за неща, които са Ви направили някакво впечатление по време на пренасянето.